LIFE STYLE

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάνει ό,τι θέλει»

Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος μίλησε για τον εθισμό που είχε παλιότερα με τον τζόγο.

«Ο τζόγος είναι πάθος το οποίο σε κάθε ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Βρήκα τη δύναμη, αλλά άργησα πάρα πολύ μετά από μια δεκαετία. Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα. Δεν ήμουν συνεπής πολλές φορές στα ραντεβού μου.
Είχαμε ραντεβού τέσσερα χρόνια πριν και βρέθηκα μετά από τέσσερα χρόνια με τον Τάκη γιατί δεν πήγα. Το ραντεβού μας ήταν το ‘76 και ανταμώσαμε το ’80. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο.
Και όταν με είδε ο Σούκας μου είπε “καλώς τον, τελείωσε ο τζόγος; Άμα τελείωσε να κάνουμε δίσκο», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ραμόνα Βλαντή: «Η κηδεία μου θα είναι με πρόσκληση, δεν θα μπορεί να μπει ο καθένας. Δεν θα μπορούσε να με εντυπωσιάσει ένας λέτσος»

evosmos

Όλο το καρακιτσαριό μαζεύτηκε και φέτος στη Μύκονο για να ξεχωρίσει – Δείτε εμφανίσεις! Περπατούν ημίγυμνες στα σοκάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Έλλη Κοκκίνου: «Μου λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ»

evosmos

Leave a Comment