ΕΛΛΑΔΑ

Ορεστιάδα: Χειροπέδες σε στρατιωτικό για μια «περίεργη» υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου

Στη σύλληψη ενός 25χρονου στρατιωτικού ΕΠΟΠ προχώρησαν αστυνομικοί στην Ορεστιάδα, όταν εκείνος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από έναν νεαρό, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός κι ο νεαρός συναντήθηκαν χθες Σάββατο σε μια αποθήκη του ΟΣΕ, όπου και προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις. Ωστόσο, με το που ο 25χρονος πήγε να φύγει, ο νεαρός τού επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το σώμα, στην προσπάθειά του να τού αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά την καταγγελία του στρατιωτικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος, όπως προέκυψε, ήταν ηλικίας 14,5 ετών! Κατά την προσαγωγή του, ο ανήλικος επιβεβαίωσε όσα έγιναν. Το αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και των δύο, οι οποίοι και συνελήφθησαν, ο 25χρονος κατηγορούμενος, πλέον, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους, και ο 14χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σημειώνεται πως ο 25χρονος στρατιωτικός, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από τον ανήλικο, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου, φρουρούμενος από στρατονόμους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νίκος Μπάρκουλης: «Με τα αδέλφια μου δεν έχω επαφή. Είναι κοινή επιλογή»

evosmos

Βασίλης Τόπαλος: Δεν λιποθύμησε ο νεαρός αθλητής σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση

evosmos

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες από την τραγωδία στα Τέμπη: «Άκουγα ανθρώπους να φωνάζουν “καίγομαι”» – «Η κόρη μου ζει από θαύμα»

evosmos

Leave a Comment