ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διάρρηξη του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου…;;;;;;

Διάρρηξη του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου με τη μέθοδο του ριφιφί έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην αρχή υπήρξε η πεποίθηση πως τίποτα δεν κλάπηκε, αφού, μετά από έλεγχο, όλα βρέθηκαν στη θέση τους.

Λίγο αργότερα όμως, υπάλληλοι ανακάλυψαν πως οι κλέφτες είχαν ανοίξει υπολογιστές και είχαν αρπάξει το πολυτιμότερο στοιχείο που διαθέτει αυτήν τη στιγμή ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, τον οποίο συνέταξε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστος Ταξίδης.

Οι υποψίες για την κλοπή στρέφονται στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που θέλουν να διοικήσουν το δήμο και που τους χρειάζεται ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο, παρά το γεγονός ότι το καταψήφισαν ακριβώς για να το κλέψουν και να το παρουσιάσουν σαν δικό τους.

Υπάρχουν βέβαια και υπόνοιες πως μπορεί τον ΟΕΥ να μην τον έκλεψε η αντιπολίτευση, αλλά κάποιος ο οποίος παριστάνει το συγγραφέα, κλέβοντας την πνευματική ιδιοκτησία άλλων, και που θα τον εκδώσει ως λογοτεχνικό έργο. Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, ο ΟΕΥ θα γίνει best seller και τα αντίτυπα που τελικά θα πουληθούν θα ξεπεράσουν αυτά που πούλησε «Ο αλχημιστής» παγκοσμίως.

Κώστας Καρακώστας ΠΗΓΗ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗ:::

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΕΙΤΕ τα καθάρματα από τη Ρουμανία! Ιδού οι ληστές που ξάφριζαν επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς – Βίντεο με τη δράση τους

evosmos

Σεισμός: Αναμένουμε μεγάλη δόνηση στη Θεσσαλονίκη; Η εκτίμηση του Γεράσιμου Παπαδόπουλου

evosmos

Σαν να μην έπεσε ποτέ χιόνι: Ο μοναδικός δήμος της Αθήνας που έδρασε με σχέδιο και νίκησε το χιονιά

evosmos

Leave a Comment