ΕΛΛΑΔΑ

«Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός» – Προκλητικός ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο

Προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη με τον εργαζόμενο να σερβίρει σχεδόν… κολυμπώντας τους πελάτες σε beach bar της Ρόδου διέταξε νωρίτερα ο εισαγγελέας, με το θέμα να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του beach bar, με προκλητικό ύφος δηλώνει ότι το νερό έφτασε μέχρι το στήθος του σερβιτόρου επειδή ο ίδιος είναι… κοντός! Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ίδιος προσφέρθηκε να σερβίρει τους πελάτες μέσα στη θάλασσα, επάνω στις εξέδρες, προκειμένου να βγάλει τα «τυχερά» του.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ο ιδιοκτήτης ανέφερε: «Εμείς δεν βάλαμε με το ζόρι τον εργαζόμενο να πάει μέσα στη θάλασσα. Το νερό έφτασε στο στήθος του γιατί είναι κοντός. Πήγε από μόνος του για να πάρει τα τυχερά. Έχουμε ειδικές καρδιές που βάζουμε πάνω τα ποτά. Πήγε από άλλη πλευρά και όχι από εκεί που έπρεπε να πάει. Είναι στο μάτι του καθενός πώς βλέπει αυτό που κάνουμε εμείς, που βάζουμε τις ξαπλώστρες στη θάλασσα. Το κάνουμε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, γιατί η παραλία δεν έχει κόσμο, μπας και έρθει κάποιος και κάτσει. Δεν είναι εμπορική παραλία εδώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι πίσω από τον «θάνατό» της Νανάς Μούσχουρη (ΦΩΤΟ)

evosmos

Απίστευτο περιστατικό στη Φωκίδα: Πιτσιρικάδες έπαιζαν με δυναμιτάκια και έκαψαν υπεραιωνόβιο πλάτανο (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ομάδα ΒΕΑΜ- φοιτητές του ΑΠΘ μπαίνουν δυναμικά στον χώρο της έρευνας στην τεχνολογία της διαστημικής

evosmos

Leave a Comment