ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ!!! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 20χρονος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση: «Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος. Ο οδηγός προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, το άτομο κατέληξε.

Όπως προέκυψε πρόκειται για 20χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος και αποφυλακίστηκε πρόσφατα υπό όρους για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, ενώ τέλος Ιουνίου τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί εκ νέου γα κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο αστυνομικός που έβαλε τέλος στη δράση ενός παραβατικού λ@θραίου, τώρα κινδυνεύει και με ισόβια. Σαν να λένε στους υπόλοιπους “μόνο να κοιτάτε”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ευαγγελάτος – Στεφανίδου, Ρουσόπουλος και Καιρίδης, γιορτάζουν τον καρνάβαλο και τα κούλουμα στην Καβάλα «κάτω από τις στοές με τα γιασεμιά» του Imaret… [φωτογραφίες]

evosmos

Καμαρώνει από ψηλά ο Βουτσάς: Ολόκληρος άντρας ο 8χρονος μικρός Φοίβος – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

evosmos

Βαγόνι Β3, θέση 67: Eικόνα σοκ από το σημείο που καθόταν η άτυχη Ιφιγένεια

evosmos

Leave a Comment