LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Εβελίνα Νικόλιζα: Το χυδαίο σχόλιο για την ίδια και τη μητέρα της – “150 κιλά αυτή, 200 εσύ…” (ΦΩΤΟ)

Τις προηγούμενες ημέρες η Εβελίνα Νικόλιζα ανησύχησε πολύ μετά από ατύχημα που είχε η μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή το ατύχημα της μητέρας της, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, η Εβελίνα Νικόλιζα έλαβε ένα χυδαίο σχόλιο στο TikTok που αφορούσε τόσο την ίδια, όσο και τη Μπέσσυ Αργυράκη.
«Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει», έγραψε χρήστης στην Εβελίνα Νικόλιζα.
Από την πλευρά της, η Εβελίνα Νικόλιζα δεν δίστασε να δημοσιεύσει στα instastories το απαράδεκτο σχόλιο που έλαβε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν την εξαγωγή στην Ελλάδα βλημάτων cruise AGM-158A και των AGM-84 SLAM-ER που έχουν πουλήσει στη Τουρκία!

evosmos

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Πόσο κοντά είμαστε στα sms και το νέο ωράριο στα κέντρα διασκέδασης

evosmos

Τουρισμός – Βρετανία: «Πράσινο φως» για απευθείας πτήσεις στις 15 Ιουλίου

evosmos

Leave a Comment