LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη – Το ροζ πουπουλένιο φόρεμα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην Ανάσταση (βίντεο)

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν single
Η Μαρίνα Πατούλη, για ακόμη μία φορά, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς εντυπωσίασε τους πάντες το βράδυ της Ανάστασης στην Μύκονο.
Φορώντας κοντό ροζ πουπουλένιο φόρεμα και ασορτί μπότες έκανε πραγματικά τους πάντες να την κοιτάνε!
Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν single, τουτέστιν δεν συνοδευόταν από τον Βλάση Χολέβα, και παρακολούθησε την Ακολουθία μαζί με τους επισήμους.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», η φιλόλογος απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τις φήμες για το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Βλάσση Χολέβα.

«Με αφορμή το J2US, επικοινώνησα εγώ μαζί του, να επιμεληθεί μία δημιουργία μου σε κάποια εμφάνισή μου. Έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και μετά γίναμε αυτοκόλλητοι. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, γιατί είδαμε ότι μας βγαίνει όλο αυτό και σε χημεία και σε συνεργασία. Τώρα ετοιμάζουμε την κολεξιόν», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.
Στη συνέχεια οι δύο παρουσιαστές ρώτησαν επίμονα τη φιλόλογο προσπαθώντας να εκμαιεύσουν μια πιο ξεκάθαρη απάντηση. Τότε εκείνη απάντησε: «Εγώ δεν ήρθα εδώ να μου κόψεις την τύχη. Είμαι ελεύθερη, χαρούμενη… Είμαι καλά. Μετά από χρόνια οποιαδήποτε ανατροπή είναι επώδυνη. Όμως, η ζωή προχωράει και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Ο Βλάσσης Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, πολύ γοητευτικός, πολύ ευφυής, με αίσθηση του χιούμορ, γελάμε πολύ, περνάμε υπέροχα… Είμαστε πάρα πολύ καλά».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των Κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας με χαμόγελα και το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό

evosmos

Μερομήνια: Τσουχτερό κρύο τον Μάρτιο – Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου

evosmos

«Σαφάρι» από την Επιθεώρηση Εργασίας-Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

evosmos

Leave a Comment