ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική φωτογραφία: Τα ελάφια στη Ρόδο ψάχνουν τροφή σε σπίτια

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει η μεγάλη καταστροφή που συντελείται στο νησί της Ρόδου όπου η μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται για έκτη μέρα έχοντας οδηγήσει σε μαζικές εκκενώσεις οικισμών και ξενοδοχείων και έχοντας μετατρέψει την καθημερινότητα των κατοίκων σε εφιάλτη.

Τα αθώα θύματα της πυρκαγιάς που καίει σε παρθένο δάσος και έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία είναι τα ζώα τα οποία σαστισμένα και φοβισμένα προσπαθούν να επιβιώσουν.

Συγκλονιστική είναι η εικόνα που από το πρωί κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα μικρό ελαφάκι να έχει φτάσει στην αυλή σπιτιού ψάχνοντας για νερό και φαγητό καθώς δεν μπορεί να βρει κάπου αλλού.

Το ελάφι είναι το ζωάκι που αποτελεί σήμα – κατατεθέν της Ρόδου.

Τη φωτογραφία τράβηξε η κάτοικος του νησιού Μάρω Χατζημανέττα και έχει αναδημοσιευτεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παιδιά SOS όσοι μένετε Ρόδο Αφάντου και γύρω περιοχές έχουν εμφανιστεί τα ελάφια ψάχνοντας για τροφή και νερό βάλτε όλοι έξω από τα σπίτια σας καρότα μήλα και άφθονο νερό να βρίσκουν είναι πεινασμένα και φοβισμένα η φωτογραφία είναι από Αφάντου σήμερα τα ξημερώματα ας τα βοηθήσουμε όσα απέμειναν», γράφει σε ανάρτησή της άλλη κάτοικος του νησιού που έκανε αναδημοσίευση της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δείτε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα

evosmos

Κορωνοϊός: Πέθανε η Ροζίτα Σώκου σε ηλικία 98 ετών

evosmos

Ρόδος: Στα άκρα η «κόντρα» των οδηγών ταξί με την Uber – Ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ οι ζημιές στα αυτοκίνητα της εταιρείας

evosmos

Leave a Comment