ΕΛΛΑΔΑ

«Εδώ επιδοτούμε το καθισιό»! Πήρε ρομπότ-σερβιτόρα γιατί δεν έβρισκε εργαζόμενους!! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δουλεύει για 2 άτομα 24 ώρες το 24ωρο! Τα πιάνει τα λεφτά του»!!

«Πάμε να δούμε τι γίνεται αν δεν βρίσκουν εργαζόμενους! Τεχνητή νοημοσύνη φίλε μου».

Έτσι προλόγισαν οι παρουσιαστές εκπομπής τον ιδιοκτήτη χώρου εστίασης στο Ρέθυμνο, ο οποίος, ελέω της αδυναμίας του να βρει προσωπικό επέλεξε να…”προσλάβει” ένα ρομπότ!

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως είναι αρκετά δυσαρεστημένος με την εξέλιξη, αλλά σημείωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή, καθώς πέρυσι είχε αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού.

Τι δήλωσε ο επιχειρημάτιας στον “αέρα”:

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε άτομα να μας βοηθάνε. Πέρυσι είχαμε τρομερό πρόβλημα. Ψάξαμε να βρούμε λύσεις. Ξαναβάλαμε αγγελίες. Ξαναπροσεγγίσαμε κόσμο αλλά δεν γινόταν τίποτα. Είχα δει αυτή την τεχνολογία και λέω πάμε βουρ για να μην πάθουμε το ίδιο με πέρυσι. Βοηθάει. Μας κουβαλάει τα ποτήρια, τα πιάτα.

Μιλάει με τους ανθρώπους, αλλά δεν έχουμε ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία. Έχει και τη δυνατότητα να παίρνει τις παραγγελίες.

Δουλεύει όλο το 24ωρο και κάνει τη δουλειά δύο ατόμων. Αν βάλουμε τα ΙΚΑ τους μισθούς για 24 ώρες, τότε τα πιάνει τα λεφτά του».

«Δεν είναι ωραίο πράγμα, εμένα δεν μου αρέσει. Στην Ελλάδα επιδοτούμε την ανεργία όχι την εργασία. Επιδοτούμε όλους τους νέους να κάθονται. Αυτό συμβαίνει», συμπλήρωσε με παράπονο.

«Καταρχήν να σας πω μπράβο», πρόσθεσαν οι παρουσιαστές.

Δεν συμβαίνουν τέτοια…συνωμοσιολογικά πράγματα εδώ;;; Καλό θα είναι πολλοί να αναθεωρήσουν καθώς ήδη τα ζούμε:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γελάει ο κόσμος με την JLO από την Καβάλα! Γιατί τρώει πάλι άγριο κράξιμο η Δέσποινα Βανδή

evosmos

Δημοσκόπηση: Στις 17 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

evosmos

Βίντεο: Της έκανε πρόταση γάμου στην πλατεία Αριστοτέλους – Είπε το «ναι»;

evosmos

Leave a Comment