ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της 24χρονη στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μια 24χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 14:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 24χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας. Την άτυχη κοπέλα φέρεται να εντόπισε ο σύντροφός της. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Η σορός της 24χρονης μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα γίνει την προσεχή Παρασκευή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαραντίνης: Πήρε δάνειο για να ξεχρεώσει τη διατροφή στη Χρηστίδου – «Το κανόνισα, αθωώθηκα»

evosmos

Αυτή είναι η ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ που λύνουν ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ τα παιδιά από τους ενήλικες..!!!

evosmos

Μικρός Μπεν στην Κω: 30 χρόνια μετά η αστυνομία πιστεύει ότι έλυσε το γρίφο της εξαφάνισης του

evosmos

Leave a Comment