ΕΛΛΑΔΑ

Πλησιάζει ο ανασχηματισμός – Ξεκίνησαν τα πρώτα τηλεφωνήματα

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση, ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τηλεφωνήματα. Από ώρα σε ώρα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά τηλεφωνήματα από το πρωθυπουργικό γραφείο προς υπουργούς και υφυπουργούς που βρίσκονται υπό μετακίνηση ή επικείται να αναλάβουν καθήκοντα. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι πάμε σε περιορισμένες αλλαγές που θα αφορούν 2-3 υπουργούς.

Βασικό πρόσωπο του ανασχηματισμού σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες θα είναι ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, που αναλαμβάνει τον συντονισμό για το ταμείο ανάκαμψης των €72 δισ.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναβαθμίζεται σε αναληρωτή Υπουργό Αντάπτυξης και Επενδύσεων ο Νίκος Παπαθανάσης. Επίσης με έξτρα θέσεις υφυπουργών θα ενισχυθούν τα υπουργεία Οικοδομών & Μεταφορών, Υγείας και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Τέλος πιθανότατα θα αναβαθμιστούν από Γ.Γ. σε υφυπουργούς η κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου (στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας) και η κυρία Αννα Στρατινάκη (στο υπουργείο Εργασίας).

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατώτατος μισθός: Οι κερδισμένοι της αύξησης – Θέμα ημερών η ανακοίνωση

evosmos

Θεσσαλονίκη: 35χρονη πρότεινε σε 85χρονο να συνευρεθούν – Του επιτέθηκε όταν της αρνήθηκε

evosmos

Eurovision 2024: Με γκάφα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε το “Ζάρι” – Με αυτό το τραγούδι πάει στον διαγωνισμό η Ελλάδα

evosmos

Leave a Comment