ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτης πλοίου φέρεται να έπεσε στη θάλασσα μεταξύ Κύμης και Σκύρου – Σε εξέλιξη έρευνες του λιμενικού

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το βράδυ της Κυριακής καθώς επιβάτης πλοίου φέρεται να έπεσε στη θάλασσα μεταξύ Κύμης και Σκύρου.
Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, για τον εντοπισμό ενός επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Αχιλλέας” που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να έπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Στενού Κύμης και Σκύρου.

Δύο επιβάτες του πλοίου που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Κύμη-Σκύρος ανέφεραν στο πλήρωμα ότι είδαν ένα άνδρα να πέφτει στη θάλασσα κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στις έρευνες που διεξάγονται υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης συμμετέχουν δύο πλωτά του λιμενικού, τρία παραπλέοντα πλοία, δύο ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού. Στο σημείο των έρευνων πνέουν άνεμοι 4 μποφόρ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγιος Παντελεήμονας: Σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες – Τις εγκλώβισε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας

evosmos

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι: «Από τώρα και στο εξής μιλάμε στην Κύπρο για δυο χωριστά κράτη»

evosmos

Ελαιόλαδο: «Ξέφρενο ράλι» στην τιμή του – Αναμένεται νέα εκτόξευση

evosmos

Leave a Comment