LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Επικό λάθος νονάς στη βάφτιση: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα – Δείτε βίντεο

Με «διπλωματικό επεισόδιο» απειλήθηκε η βάφτιση ενός κοριτσιού, λόγω ενός λάθους της νονάς στο πλέον σημαντικό και φλέγον ζήτημα: αυτό του ονόματος, με αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να φλερτάρει με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα.

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο κατάφερε να ψελλίσει: «Εδώ της μπέμπας;».

Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στον λεπτό χειρισμό του ιερέα που έσπευσε σε διευκρινίσεις, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα…», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» επανήλθε ο παπάς, που ήθελε να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, προβλήματα ή και μαλλιοτραβήγματα.

«Παρασκευής» απάντησε η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε: «Και το όνομα αυτής… Παρασκευή!», με τη μητέρα επιτέλους να ηρεμεί και να ξεσπά σε γέλια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγίου Πνεύματος: Δείτε πώς θα αμειφθούν όσοι θα εργαστούν

evosmos

Κάλυμνος: Πακιστανός παρενοχλούσε σεξουαλικά την 20χρονη κόρη της συντρόφου του

evosmos

Χριστός Ανέστη! – Η Ανάσταση σημαίνει ότι πάντα υπάρχει ελπίδα

evosmos

Leave a Comment