ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Αρνιακός: «Ξεχνάμε το καλοκαίρι, παίρνουμε ομπρέλα!»

Σε «σκωτσέζικο ντους» εξελίσσεται το φετινό καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στον ΑΝΤ1, αλλάζει τα πάντα στο σκηνικό του καιρού!

Όπως εξήγησε στο δελτίο ειδήσεων ο γνωστός μετεωρολόγος, η συννεφιά και οι τοπικές μπόρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (26-27/8). Παράλληλα, θα διατηρηθούν τα μελτέμια. Παράλληλα, έρχεται «βαρύ φορτίο» από τα Μερομήνια: «Καμιά σχέση με τα περσινά Χριστούγεννα – Έρχεται κατεβασιά ψύχους…»

«Αύριο (σ.σ. το Σάββατο 26/8) περιμένουμε παρόμοιες καιρικές συνθήκες με ακόμη μεγαλύτερη εξασθένιση του μελτεμιού, στα 4 με μποφόρ, τοπικά 6 το πολύ. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει με μέγιστη τιμή τους 36 βαθμούς στα κεντρικά, αλλά στην Βόρειο Ελλάδα τους 33 με 34 ενώ στα νησιά τους 32 με 33 μόνο.

Και η Κυριακή θα είναι ανεκτή από όλες τις απόψεις, μια φυσιολογική Κυριακή, όμως με ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες. Όμως από την ερχόμενη Δευτέρα ο υδράργυρος πάλι θα τραβήξει την ανηφόρα, 1-2 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με το Σαββατοκύριακο.»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγραψε ιστορία η Ελίνα Τζένγκο – Πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό

evosmos

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Αυτό είναι το παρασκήνιο της σύλληψης Χίου στη Μάνη – Η αστυνομικός που ξέρει τα πάντα για την δολοφονική επίθεση εναντίον του και το τετ α τετ με τη… δίδυμη αδελφή της

evosmos

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τα σχολεία – Σκέψεις για έναρξη στις 14 Σεπτεμβρίου

evosmos

Leave a Comment