ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απαντά πότε θα δείξει το πρόσωπό της χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να αυξάνει τους διαδικτυακούς της φίλους, έχοντας ξεκινήσει με αυτόν τον τρόπο μια νέα επικοινωνία.

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι τίποτα δεν είναι ίδιο στην καθημερινότητά της, με την ίδια ωστόσο να μιλά συχνά για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο μαζί με όλα τα μηνύματα δύναμης και συμπαράστασης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έκανε το δικό της Q+A στο instagram ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν τις ερωτήσεις τους για να τις απαντήσει.

«Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία στη συνέχεια απάντησε: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τον σκότωσαν, τον κουβάλησαν σε καρότσι, τον «έχτισαν»: Ανατριχιάζουν τα στοιχεία, 17 χρόνια μετά τον θάνατο του Άλεξ

evosmos

Αθήνα: Πατέρας-ήρωας έγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον δολοφόνο της κόρης του

evosmos

Φράνκο Αλφόνσο: «Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή»

evosmos

Leave a Comment