ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σώθηκαν την τελευταία στιγμή – Πήδηξαν από φλεγόμενο σκάφος λίγο πριν εκραγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κατεβείτε από το σκάφος! Θα ανατιναχθεί!» ακούγεται να φωνάζει μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο

Σε συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή όπου δύο άνθρωποι εγκαταλείπουν ένα φλεγόμενο σκάφος λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτό εκραγεί.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη New York Post, οι επιβαίνοντες στο σκάφος φαίνονται να παλεύουν μέσα στις αυξανόμενες φλόγες και τον πυκνό μαύρο καπνό την περασμένη Παρασκευή στον κόλπο West Grand Traverse Bay στο Μίσιγκαν, δείχνουν δραματικά πλάνα που κοινοποιήθηκαν στο ABC 11.

«Είναι πολύ αργά, παιδιά! Είναι πολύ αργά!», φωνάζει ένας άνδρας που περνούσε από το σημείο με το σκάφος του εκείνη τη στιγμή.
«Κατεβείτε από το σκάφος! Θα ανατιναχθεί!» φωνάζει ο Nathan Greenwood, με τη σύζυγό του να φωνάζει επίσης: «Πήδα έξω αμέσως!».
Κι ενώ οι φλόγες σκεπάζουν τελείως το σκάφος, οι δύο επιβαίνοντες το εγκαταλείπουν και πηδούν στη θάλασσα.

«Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πήδηξαν από το σκάφος, αυτό εξερράγη» και αργότερα βυθίστηκε, είπε ο Greenwood στο ABC 11.
Όπως πρόσθεσε, ήταν καθαρή τύχη που αυτός και η σύζυγός του ήταν εκεί για να ους προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να τους μεταφέρουν με το σκάφος τους σε ασφαλές σημείο.

«Περιέργως, αποφάσισα να πάω μια βόλτα με σκάφος. Την ώρα που ήμουν εκεί, είχε τυλιχθεί πλήρως από καπνό.

Οι φλόγες δεν είχαν τυλίξει ακόμη πλήρως το σκάφος, αλλά σίγουρα υπήρχε τεράστια ποσότητα καπνού.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να σβήσουμε αυτή τη φωτιά, πρέπει να τους επιβιβάσουμε πριν εκραγεί, είναι κυριολεκτικά μια απόφαση να σώσετε τη ζωή σας ή να μείνετε στο πλοίο για να πεθάνετε», είπε ο Greenwood στο UpNorthLive.com.

Όπως αναφέρει η NYP, το σκάφος βυθίστηκε σε περίπου 21 μέτρα βάθος, χωρίς αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Η αιτία της πυρκαγιάς δεν έχει γίνει γνωστή.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

EE & Βερολίνο «τελειώνουν» τον East Med με διακοπή χρηματοδότησης: «Μολύνει το περιβάλλον φτιάξτε αιολικά πάρκα»

evosmos

Σε αποκλεισμό του νησιωτικού συμπλέγματος της Μεγίστης προχωρά η Τουρκία – Πώς θα αντιδράσει η Αθήνα;

evosmos

Leave a Comment