ΕΛΛΑΔΑ

AΣΥΛΛΗΠΤΟ τροχαίο στη Λάρισα: Παρέσυρε σταθμευμένο όχημα για 20 μέτρα

Ένα ασύλληπτο τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα έξω από τη Λάρισα και ειδικότερα στην βιομηχανική ζώνη και στον δρόμο Λάρισας – Συκουρίου, έξω από την INTERCOMM FOODS ΑΕ.

Όλα έγιναν γύρω στις 5 το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες ένας ηλικιωμένος άνδρας έφυγε εκτός δρόμου και έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε άλλο σταθμευμένο ΙΧ το οποίο και έσυρε 20 μέτρα, αναποδογυρίζοντάς το.

Ευτυχώς στο παρκαρισμένο όχημα δεν επέβαινε κανείς εκείνη την στιγμή, διαφορετικά είναι σαφές από τις εικόνες, ότι θα θρηνούσαμε θύματα.
Όσο για τον ηλικιωμένο κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον ΠΓΝΛ για τις πρώτες βοήθειες, καθώς φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ! “Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!”

evosmos

Τροχαίο δυστύχημα στην Παλλήνη – Νεκρός ο οδηγός που «καρφώθηκε» στα διόδια

evosmos

Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους – Τι ισχύει για τεκμήρια & ενοίκια

evosmos

Leave a Comment