ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος στην Κρήτη προσπάθησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του – Την έσωσε ο γιος τους

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατεγράφη στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κρήτη, όπου παρ’ ολίγον να σημειωθεί νέα γυναικοκτονία. Ένας 84χρονος στο Ηράκλειο αποπειράθηκε να σκοτώσει την πρώην συζυγό του έξω από το σπίτι της!

Ο ηλικιωμένος έστρεψε το πιστόλι του εναντίον της γυναίκας μπροστά στα μάτια του γιου τους. Ο 35χρονος λειτούργησε ως «ασπίδα προστασίας» για την μητέρα του και κατάφερε να ακινητοποιήσει και να αφοπλίσει τον πατέρα του.

Στην συνέχεια έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προχώρησαν στην σύλληψή του και την κατάσχεση του όπλου 7,65 χιλιοστών.

Ο 84χρονος δήλωσε πως επεδίωξε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πάτρα: Συνελήφθη γυναίκα που χτυπούσε τον άνδρα της

evosmos

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ – ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 18ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΠΛΗΞΙΑΣ

evosmos

Ρέθυμνο: Την απόλυτη κόλαση ζούσε η 14χρονη που εξέδιδε ο Πακιστανός – Την βίασαν άλλα 11 άτομα

evosmos

Leave a Comment