ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε σπίτι ενώ ήταν μέσα ο γιος της οικογένειας – Έδειραν άγρια τον σκύλο στην αυλή

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες του σπιτιού του ήρθε το πρωί της Παρασκευής ένας 18χρονος στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Δύο άνδρες, φορώντας σκουρόχρωμα μπουφάν, γάντια, χειρουργικές μάσκες και καπέλα, διέρρηξαν μονοκατοικία στην Πυλαία, αφού πρώτα ξυλοκόπησαν δίχως έλεος τον σκύλο στην αυλή και… χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού.

Πώς έγινε το περιστατικό

Όλα ξεκίνησαν στις 10:30, όταν οι δύο άνδρες που βλέπετε στις φωτογραφίες του thestival.gr, παραβίασαν την εξώπορτα της μονοκατοικίας στην Πυλαία, ξυλοκόπησαν δίχως έλεος τον σκύλο του σπιτιού, ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο και στη συνέχεια εισέβαλαν απτόητοι στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μέσα στο σπίτι βρισκόταν μόνο ο 18χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του. Οι διαρρήκτες σαν άλλοι… επισκέπτες χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Ο νεαρός δεν άκουσε το χτύπημα στην πόρτα και οι διαρρήκτες νόμιζαν πως το σπίτι ήταν άδειο. Έτσι, με τη χρήση ενός κατσαβιδιού, που είχαν στην κατοχή τους, άνοιξαν το παράθυρο και απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού.

Εκείνη την ώρα, ο 18χρονος σηκώθηκε και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες. “Εδώ είσαι εσύ;” ρώτησαν τον νεαρό, ο οποίος αποκρίθηκε θετικά, καταλαβαίνοντας αμέσως ότι οι δύο άνδρες έχουν μπει παράνομα στο σπίτι του. Τότε, οι διαρρήκτες το έβαλαν… στα πόδια και διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει λίγα μέτρα μακριά, χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι από το σπίτι.

Ο γιος της οικογένειας κατέθεσε όλα όσα συνέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ επίσης κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Έκλεψαν 5.000 ευρώ από γυναίκα ενώ ήταν στο αυτοκίνητό της!

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν παράλληλα μία κλοπή που σημειώθηκε μερικά μέτρα μακριά από την μονοκατοικία, μόλις λίγα λεπτά μετά τη διάρρηξη, με δράστες επίσης δύο άνδρες, εξετάζοντας αν πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δύο άνδρες έστησαν “καρτέρι” σε μία γυναίκα κοντά στα ΚΤΕΟ Πυλαίας, την ώρα που έβγαινε από επιχείρηση, κρατώντας μία τσάντα στα χέρια της. Η γυναίκα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της και άφησε τη τσάντα στη θέση του συνοδηγού. Εκείνη την ώρα ανέλαβαν δράση οι δύο άνδρες.

Ένας εξ αυτών, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, “βούτηξε” τη τσάντα και επέστρεψε στο όχημα, όπου τον περίμενε ο συνεργός του, για να διαφύγουν. Σύμφωνα με τη δήλωση της παθούσας στην Αστυνομία, η τσάντα περιείχε 5.000 ευρώ μετρητά, τραπεζικές κάρτες και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Οι δύο άνδρες είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα άτομα που διέρρηξαν νωρίτερα την μονοκατοικία στην Πυλαία.

Πηγή: thestival.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ζάκυνθος: Σοκάρουν τα στοιχεία για την μανία των χτυπημάτων – Τι αναφέρει ο δολοφόνος

evosmos

Τραγική κατάληξη στη Χαλκιδική – Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη Μαριάννα

evosmos

Δήλωση-σοκ από κυβέρνηση: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου μνημονίου – Το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί»

evosmos

Leave a Comment