ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ρόδο: Τώρα φταίει ο… πυροστρόβιλος

Η φωτιά στη Ρόδο ξέφυγε το μεσημέρι και χιλιάδες άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς τις παραλίες. Στις 15:10 η πυρκαγιά έκαιγε στην περιοχή νότια από Λάερμα όπου προσπαθούσαν να γίνουν ζώνες με χωματουργικά και πυροσβεστικά οχήματα, ενώ επιχειρούσαν και τα εναέρια μέσα, ωστόσο η φωτιά κινήθηκε εντός μιας χαράδρας και κατέβηκε νότια προς Λάρδο.

Η δασική φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη για 5η συνεχή ημέρα στο νησί της Ρόδου σήμερα «εξερράγη», εκδηλώνοντας ακραία συμπεριφορά. Χαρακτηριστικά, στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η δημιουργία πυροστροβίλου στην κορυφή ενός λόφου που τώρα το καθεστώς Μητσοτάκη θα στοχοποιήσει ως… υπεύθυνο για αυτή την καταστροφή.

Σε αυτό το βίντεο καταγράφεται ο στροβιλισμός του αέρα που παρασύρει τις φλόγες, ενώ διακρίνονται επίσης οι φλόγες χαμηλότερα στο λόφο να κατευθύνονται προς το σημείο δημιουργίας του πυροστροβίλου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Φωτιά» η φετινή Τσικνοπέμπτη – «Τσούζουν» οι τιμές των κρεάτων

evosmos

Θεσσαλονίκη: Οδηγός χρησιμοποίησε ροτβάιλερ για να φοβίσει αστυνομικούς που τον έλεγξαν

evosmos

Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Ευθυμιάδου Ραφαέλα

evosmos

Leave a Comment