ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη – Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που 50χρονος πέφτει νεκρός από τον πυροβολισμό του φίλου του

Σοκάρει το βίντεο από την φονική εκτέλεση 50χρονου έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σόλωνος, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο σοκ, ο 50χρονος πλησιάζει το αυτοκίνητο που είναι σε στάση έξω από βενζινάδικο και φαίνεται πως διαπληκτίζεται πιθανότατα με τον οδηγό.

Ο 50χρονος κρατάει κάτι στο χέρι του και με αυτό επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό του οχήματος. Ωστόσο τη στιγμή που βάζει τα χέρια που μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ο οδηγός βγάζει όπλο και πυροβολεί εναντίον του, με τον άνδρα να πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης αναπτύσσει ταχύτητα με το ΙΧ και φεύγει από σημείο.

Η δολοφονία σημειώθηκε περίπου στις 12:30, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα είναι αλβανικής καταγωγής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αγία Βαρβάρα: Τα νέα στοιχεία που «καίνε» τον 69χρονο δράστη

evosmos

Φωτιά στον Έβρο: Στο νοσοκομείο ο επιτελάρχης της Πυροσβεστικής – Εισπνέει καπνό επί 10 ημέρες

evosmos

Οι εκτελεστές της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στο εδώλιο – Ένα από τα λίγα συμβόλαια θανάτου που καταλήγουν σε δικαστήριο

evosmos

Leave a Comment