LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Ο Πάριος απάντησε στη δήλωση του Οικονομόπουλου όπως δεν περίμενε κανείς

Ο Γιάννης Πάριος, είναι γνωστό πως σπανίως χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του στο Instagram και όταν το κάνει, συνήθως περιορίζεται σε αναρτήσεις που αναφέρονται στην κυκλοφορία νέων τραγουδιών του ή σε επερχόμενες συναυλίες.

Γιάννης Πάριος: Ο λόγος της αλλαγής
Παρόλα αυτά, πρόσφατα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου στα stories του. Στο βίντεο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Πάριο και τη φωνή του. “Για εκείνον που δεν κρύβω ποτέ τον θαυμασμό μου και την αγάπη μου είναι ο Γιάννης Πάριος”, δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σαν απάντηση, ο αγαπημένος τραγουδιστής σχολίασε: “Γεια σου ρε Νικόλα”.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο – Διπλός ξυλοδαρμός από 4 «παιδαγωγούς»

evosmos

Ξεφτίλας δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, άθλιος προπαγανδιστής, ρουφάει το αυγό του από την απάντηση του συνδικαλιστή

evosmos

Οι Σπαρτιάτες, η ακύρωση της εκλογής τους και ο Βορίδης που σφυρίζει αδιάφορα

evosmos

Leave a Comment