ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος! Πέθανε 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού ύστερα από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Θλίψη σκόρπισε στο Ναυτικό η τραγική είδηση του θανάτου 20χρονης ναυτικού δοκίμου, που επέβαινε σε δεξαμενόπλοιο ως μέλος πληρώματος κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, η άτυχη νεαρή ασθένησε ύστερα από τον απόπλου του πλοίου από το λιμάνι Σίκκα της Ινδίας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποναυτολογηθεί για λόγους υγείας σε λιμάνι του Σουέζ στην Αίγυπτο.

Ο επαναπατρισμός της δοκίμου έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας του δεξαμενόπλοιου μαζί με ιατρικό συνοδό και έπειτα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στη συνέχεια έγινε η διακομιδή της νοσοκομείο όπου και πέθανε την περασμένη Κυριακή (17/09).

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Άγκυρα ζήτησε επίσημα στον ΟΗΕ την αποστρατικοποίηση των νησιών του Α.Αιγαίου!

evosmos

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΝΕΡΑΚΙ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ “ΜΑΡΜΑΡΟ”

evosmos

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: Σ’ αυτήν τη διαδήλωση θα πάμε!

evosmos

Leave a Comment