ΕΛΛΑΔΑ

Πόρος: «Ήρθαμε για τουρισμό» λένε οι δύο Τούρκοι που συνελήφθησαν για κατασκοπεία

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έχει μπει η υπόθεση με τους δύο Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία στον Πόρο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Τούρκους υπηκόους ηλικίας 58 και 48 ετών, τους οποίους εντόπισε αστυνομικός να καταγράφουν πλάνα από στρατιωτικές εγκαταστάσεις με drone. Οι δύο άνδρες εισήλθαν στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν εκκρεμεί κάποια ποινική υπόθεση σε βάρος τους.

Τους δύο Τούρκους εντόπισε αστυνομικός να καταγράφουν πλάνα σε περιοχή δίπλα από το κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους τους κατευθύνθηκαν στη συνέχεια στη Μονεμβασιά, όπου και συνελήφθησαν μετά από μήνυση του Πολεμικού Ναυτικού.

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Παράλληλα, στα τουρκικά ΜΜΕ, η είδηση μεταδίδεται καθαρά ειδησεογραφικά, χωρίς να γίνεται κάποιο σχόλιο. «Δύο Τούρκοι υπήκοοι πέταξαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το περασμένο Σάββατο πάνω από μια ναυτική βάση στο νησί του Πόρου, νότια της ελληνικής πρωτεύουσας, της Αθήνας. Οι δύο Τούρκοι συνελήφθησαν αφού έγινε αντιληπτή η κατάσταση» αναφέρει το κρατικό κανάλι TRT.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ 2.5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΞΙ

evosmos

Έξι παιδιά κακοποιούνται κάθε μέρα στην Ελλάδα – Σχεδόν δύο έχουν αυτοκτονικές τάσεις

evosmos

ΟΡΓΗ: Πετάνε 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενους στην εστίαση και τις οικογένειες τους «στα σκυλιά» για τρίτη χρονιά

evosmos

Leave a Comment