ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης «βασίλισσας του καρναβαλιού», που βρέθηκε νεκρή με μαχαίρι στο στήθος! Σε άρση του απορρήτου στο κινητό της θα προχωρήσουν οι Αρχές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ βαρύ το κλίμα στο Τυχερό Έβρου, μετά τον κάτω από περίεργες συνθήκες θάνατο της 28χρονης Βίκυς, της βασίλισσας του καρναβαλιού.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης αποχαιρέτησαν την Βίκυ η οικογένειά της, οι φίλοι και οι συγχωριανοί της. Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης, με τις Αρχές να ψάχνουν να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη και αν μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο.

Τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν έφυγε από το πατρικό της για να παρακολουθήσει αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, εκεί που είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της.

Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και περνώντας οι ώρες χωρίς να απαντάει στο κινητό της, η οικογένεια και οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν. Ενημέρωσαν και την ΕΛΑΣ για την εξαφάνισή της.

Δυστυχώς η 28χρονη Βίκυ βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 30 μέτρων, στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Πολύ κοντά στο σημείο βρέθηκε και το μηχανάκι της, ενώ πρόκειται για μέρος πολύ δύσβατο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία στους Αγ.Αναργύρους: Σε αναρρωτική άδεια ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου

evosmos

Επιτέθηκαν στον Κώστα Βαξεβάνη ενώ έτρωγε με την οικογένειά του! – Χτύπησαν την πεθερά του, σοκαρισμένη η 8χρονη κόρη του

evosmos

Αγχόνη για τους εργαζόμενους – Με μισθό 800 ευρώ μεικτά καλούνται να αντιμετωπίσουν την έκρηξη τιμών

evosmos

Leave a Comment