ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της φονικής συμπλοκής στη Νέα Ιωνία! Εκφράζονται φόβοι ότι οι εμπλεκόμενοι μπορεί να έφυγαν ήδη από τη χώρα!

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις από τους δράστες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Αλβανούς που έχουν απασχολήσει για ναρκωτικά, trafficking και προστασία νυχτερινών καταστημάτων.

Η σκληρή συμμορία με έδρα τα Σεπόλια

Η έδρα της συμμορίας είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία φέρεται να έχει πάρει και το όνομά της.

Τα μέλη της φέρεται να λειτουργούν και ως «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς. Παλιότερα διατηρούσαν νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων ενώ είχαν απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, στις 7 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εμπορίας Ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος είχαν περάσει χειροπέδες σε ένα από τα μέλη της συμμορίας, γιατί εξέδιδε για μήνες μια 22χρονη κοπέλα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν σαρωτικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο, εκφράζονται φόβοι ότι οι εμπλεκόμενοι μπορεί να έφυγαν ήδη από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, 37 ετών, υδραυλικός στο επάγγελμα, είναι η «παράπλευρη απώλεια» των πυροβολισμών που έπεσαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λευτέρης Πανταζής: «Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ και στον χωρισμό έχασα πολλά κιλά»

evosmos

Ψυχολογικός πόλεμος από Τουρκία: Έδωσαν εικόνες μεταφοράς τεθωρακισμένων από την Συρία στον Έβρο(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Τρομακτική στιγμή σε παράσταση στο Αγρίνιο: Ακροβάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε! (βιντεο)

evosmos

Leave a Comment