ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΣ: Μία χαρά “δασκαλεμένος” για την ανοχή της Ελλάδας στους φονιάδες, αρνείται τα πάντα και σφυρίζει αδιάφορα

Στον ανακριτή βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως βασικός ύποπτος για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω.

Ο 32χρονος πέρασε την πόρτα του ανακριτή περίπου στις 4 το μεσημέρι. Το κεφάλι του ήταν σκυμμένο και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Μία χαρά τον έχουν δασκαλέψει οι άλλοι “επενδυτές” και οι κάθε λογής ΜΚΟ για την ανοχή της Ελλάδας σε φονιάδες αλλά και στην προστασία που παρέχουμε σε λ@θραίους.

Έτσι λοιπόν, όταν βγήκε είπε «Δεν έκανα τίποτα». Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

H χαροκαμένη μητέρα

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκαν νωρίτερα τόσο ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια όσο και η μητέρα της που ήρθε από την Πολωνία για να την ψάξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, T–live, η γυναίκα ήταν σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένη και συγκινησιακά φορτισμένη καθώς τα μάτια της ήταν κατακόκκινα και πρησμένα.

Η γυναίκα έκανε ότι της έλεγαν οι υπεύθυνοι καθώς χρειάστηκε να περάσει τουλάχιστον δύο φορές από το τμήμα ασφαλείας στον Εισαγγελέα και αντίστροφα, γιατί με την ανεύρεση της σορού της κόρης της, εκκίνησε ένας νέος κύκλος ερευνών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για αύριο Τετάρτη 23/02/2022

evosmos

«Η κοπέλα και ο 32χρονος είχαν πιει πολύ» λέει ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού! «Του είπα πάρε την κοπέλα και φύγε»

evosmos

Την πότισε με κόκα, την βίασε και την φωτογράφισε – Καταπέλτης το βούλευμα για την απαγωγή της 10χρονης

evosmos

Leave a Comment