ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: Αυτό είπε περί υιοθεσίας 2 αγοριών! Θα νομοθετήσει την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλους

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην ερώτηση σχετικά με την δήλωσή του για υιοθεσία δυο αγοριών, τονίζοντας:

«Πρώτα από όλα ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και σε αυτόν τον κόσμο ζητώ συγγνώμη. Προφανώς δεν ήταν η πρόθεση μου και μπορώ να πω και εγώ έκτοτε, επειδή είναι τελείως διαφορετικό το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η κουλτούρα από ότι στις ΗΠΑ, προφανώς έχω αναθεωρήσει και πολλά πράγματα».

«Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης με τον Νίκο Χατζηνικολάου να υπογραμμίζει, «ανεξαρτήτως φύλλου. Επομένως και κορίτσια».

«Ναι. Εννοείται. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα σημαίνει ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1 και υποσχέθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομοθετήσει για να μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ζευγάρια ομοφυλόφιλων ζευγαριών!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κατερίνη: Τον “τσάκωσαν” την ώρα που θα έπαιρνε χρήματα από 75χρονη για δήθεν χειρουργείο της κόρης της

evosmos

Άντρας απήγαγε 15χρονο κορίτσι στου Ζωγράφου! (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑ – “ΒΡΟΧΗ” ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

evosmos

Leave a Comment