ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία-σοκ από 23χρονη γυναίκα στο Παρίσι: Ισχυρίζεται πως τη βίασε ο Χακίμι!

Είδηση βόμβα έρχεται από το Παρίσι και αφορά τον Αχράφ Χακίμι! Σύμφωνα με την «Parisien», μία νεαρή γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα αυτό το σαββατοκύριακο, όπου κατήγγειλε πως ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τη βίασε.
Παρόλα αυτά, η γυναίκα αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση, αλλά η εισαγγελία ανέλαβε την υπόθεση. Μάλιστα, η 23χρονη δήλωσε ότι δεν ήθελε να υποβάλει καταγγελία, αλλά «να κάνει δήλωση βιασμού».

Οι αρχές έχουν ανοίξει ήδη φάκελο και ξεκίνησαν έρευνα, ενώ το συμβάν φέρεται να έχει συμβεί στις 25 Φεβρουαρίου. Το φερόμενο ως θύμα φαίνεται πως είχε μεταβεί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με Uber που πλήρωσε ο Χακίμι, ενώ είχαν έρθει σε επαφή μέσω του instagram.
Τα πράγματα φέρεται να ξέφυγαν στο σπίτι του Χακίμι, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της τη φίλησε στο στόμα, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε άσεμνες κινήσεις πάνω της, παρότι η ίδια υποστηρίζει πως δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, ο Μαροκινός φέρεται να προχωρήσει σε διείσδυση ενώ η ίδια του έλεγε πως δεν θέλει, ενώ κατάφερε να τον σταματήσει κλωτσώντας τον.
Τον λόγο πλέον έχουν οι αρχές, που θα προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνα και θεωρείται δεδομένο πως σύντομα ο Χακίμι θα κληθεί για να καταθέσει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ευρωπαϊκό Κοριτσιών Κ17: Με… σπασμένα τα φρένα η Εθνική έκανε το 4/4 κόντρα στη Γαλλία

evosmos

Παραλίγο να πεθάνει την ώρα που πουλούσε σε βαζάκι την πορδή της! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Χ.Χέφνερ: «Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου – Δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του» λέει η σύζυγος του

evosmos

Leave a Comment