ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αγωνία για τον 11χρονο που έπεσε από τον 3ο – Φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Με πολλαπλά και σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα στο ΠΑΓΝΗ ένα 11 χρόνο αγόρι που έπεσε από μεγάλο ύψος στην περιοχή του Τυμπακίου στο νομό Ηρακλείου.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το παιδί έπαιζε σε μπαλκόνι τρίτου ορόφου και άγνωστο πως, βρέθηκε στο κενό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του iraklionews.gr, το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι όταν υποχώρησαν τα κάγκελα!

Το παιδάκι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο ΚΥ Μοιρών και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, το αγόρι του οποίου η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εγκεφαλική θλάση και θλάση στον πνεύμονα, όπως και κατάγματα.

Το θετικό μέχρι αυτή την ώρα στοιχείο, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, είναι ότι το παιδί είναι αιμοδυναμικά σταθερό. Όπως αναφέρει το neakriti.gr ο 11χρονος έχει διασωληνωθεί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! “ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΟΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ!” – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΟΘΕΙΑΣ!

evosmos

Συνωστισμός στο πλοίο από Αίγινα για Πειραιά – Πολλοί ταξίδεψαν χωρίς να φορούν μάσκες – Φωτογραφίες

evosmos

Κοινωνικός τουρισμός 2020: Οι δικαιούχοι και πώς θα κάνετε την αίτηση

evosmos

Leave a Comment