ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα ανήλικου κοριτσιού είχε καταγγείλει το 2021 τον 66χρονο λυράρη – Νέες νοσηρές αποκαλύψεις

Μια ακόμη απόδειξη για την «πλούσια» δράση του 66χρονου λυράρη, ο οποίος κρατείται για βιασμό και μαστροπεία ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης, ήρθε στο «φως», καθώς στο πρόσφατο παρελθόν ο ίδιος είχε καταγγελθεί πως ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από ανήλικο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί το καλοκαίρι του 2021 από την Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης με «πρωταγωνιστή» τον 66χρονο λυράρη, αναφέρονται νοσηρές καταστάσεις, που σχετίζονται με την καταγγελία της μητέρα ενός ανήλικου -τότε- κοριτσιού. Η γυναίκα προσέφυγε στις Αρχές για να καταγγείλει τις συνομιλίες, την ανταλλαγή βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της κόρης της με διάφορα ανήλικα άτομα, μέσω διαδικτύου, όπου, όμως, εντόπισε και τον 66χρονο -σήμερα- λυράρη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Creta24.gr, η μητέρα του κοριτσιού είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι, μετά από πληροφόρηση που είχε από φιλικό της πρόσωπο, η ανήλικη κόρη της έστελνε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, είχε πει τότε στους αστυνομικούς πως, σε συζήτηση που είχε με το παιδί της, εκείνο της επιβεβαίωσε τα όσα είχε πληροφορηθεί.

Ήταν οικογενειακοί φίλοι
Το κοριτσάκι μίλησε στη μητέρα τoυ για συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα προφίλ, μεταξύ των οποίων κι ένα που φαινόταν να έχει τα στοιχεία του 66χρονου λυράρη. Στην κατάθεσή της, η μητέρα της ανήλικης είχε πει ότι τον γνώριζε καλά, καθώς ήταν οικογενειακοί φίλοι. Ανέφερε, δε, πως ο 66χρονος είχε πλησιάσει τη μικρή όταν ήταν 13 ετών και της είχε δείξει, μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής στο Ίντερνετ, πώς να βλέπει ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα, πάντα, με την κατάθεση της γυναίκας, ο 66χρονος είχε πείσει την κόρη της να τραβήξει βίντεο τον εαυτό της να «χαϊδεύεται» και να τού στείλει το βίντεο. Μάλιστα, η ανήλικη είχε πει ότι ο ίδιος της είχε αποστείλει βίντεο που τον έδειχνε γυμνό, δεν φαινόταν όμως το πρόσωπό του.

Ο λυράρης, απολογούμενος τότε, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και αναφέρθηκε σε σχέση που είχε η ανήλικη με επίσης, ανήλικο συγγενή του το 2017. Ωστόσο, πηγές που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ δεν βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη γι’ αυτές τις ανταλλαγές φωτογραφιών και βίντεο μέσω του διαδικτύου κάποιων εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΟΛΩΝΟΣ: ΝΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ: “Ο ΜΙΧΟΣ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΔΙΔΕ ΣΕ 5 ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ”. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

evosmos

«Αισθανόταν ήδη νεκρή» – Τι έγραφε η 18χρονη στα σημειώματα που άφησε πριν απαγχονιστεί! (φωτο)

evosmos

Φυλακές Δομοκού: Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού αντιεξουσιαστή από Αλβανό βαρυποινίτη

evosmos

Leave a Comment