ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Θρίλερ με το θάνατο 33χρονου πρώην στρατιωτικού που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στη μέση του δρόμου

Ένας 33χρονος άνδρας, τον οποίο εντόπισαν μέσα σε μια «λίμνη» αίματος περαστικοί, τα χαράματα της Κυριακής, σε δρόμο της Μυτιλήνης, στη Λέσβο, πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισότοπου stonisi.gr, ο 33χρονος εντοπίστηκε στις 3 παρά 20 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, από κατοίκους της περιοχής που εκείνη την ώρα επέστρεφαν από προσκύνημα στον Ταξιάρχη, στο Μανταμάδο, οι οποίοι και τον αναγνώρισαν, αφού, όπως είπαν, ο άνδρας έμενε στη γειτονιά τους και συγκεκριμένα λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε μαζί του, καθώς είχε ακόμα τις αισθήσεις του, είπε στον ιστότοπο ότι «ζητούσε βοήθεια, γιατί πονούσε στη μέση του, το πρόσωπο του ήταν μέσα στα αίματα, ενώ δεν μπορούσε να κουνηθεί. Τον ρώτησα αν τον χτύπησαν και αυτός απάντησε πως δεν τον χτύπησαν, αλλά έπεσε». Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κάλεσε διανομέας, που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και κατάγματα, κυρίως στη λεκάνη.

Οπως αναφέρει το stonisi.gr, οι αρχές εξετάζουν, πλέον, κάθε πιθανό ενδεχόμενο για τον θάνατο του 33χρονου, καθώς, σύμφωνα με στελέχη της Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, τίποτα δεν δικαιολογεί τον βαθμό συντριβής της λεκάνης του, αλλά και των κακώσεων. «Τέτοιες βλάβες δικαιολογούνται και μάλιστα σε νέο άνθρωπο άνδρα ηλικίας μόλις 33 χρόνων, μόνο από πτώση από μεγάλο ύψος», ανέφερε στον ιστότοπο ανώνυμη πηγή.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 33χρονου αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του, καθώς και από τις καταθέσεις όλων εκείνων με τους οποίους ο άτυχος άνδρας είχε επαφή τις τελευταίες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι το 2018 ο 33χρονος υπηρετούσε ως ΕΠΟΠ στις Ενοπλες Δυνάμεις, από τις οποίες αποστρατεύθηκε με γνωμοδότηση του 424 Στρατιωτικού Ψυχιατρείου. Εντύπωση, επίσης, προκαλούν δημόσιες αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες αναφέρεται σε επικείμενο θάνατο του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνείται τα πάντα ο 33χρονος – «Δεν κατάλαβα ότι ήταν μικρή γιατί ήταν βαμμένη»

evosmos

Τραγωδία στα Βριλήσσια ανήμερα των Χριστουγέννων: Δύο νεκροί σε τροχαίο

evosmos

Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

evosmos

Leave a Comment