ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! Ετοιμάζει μηνύσεις η 23χρονη μητέρα από την Αχαΐα που «έχασε» τα μωρά της μέσα σε ένα χρόνο

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση με την 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα που έχασε τα δυο βρέφη της. Πλέον η νεαρή ετοιμάζει μηνύσεις κατά οποιουδήποτε αφήνει να εννοηθεί πως έβλαψε τα παιδιά της, κάνει χρήση ναρκωτικών και σε όποιον την ταυτίζει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της Βούλα Δημητριάδου: «Η μητέρα θέλει να κάνει μήνυση στον τοπικό Τύπο που την χαρακτηρίζουν Πισπιρίγκου και, λυπάμαι βέβαια που το θα πω αλλά η ίδια το προκάλεσε, κατά της βιολογικής μητέρας της, γιατί άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι μπορεί να πείραξε τα παιδιά και ότι παίρνει ουσίες».

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου και των δύο παιδιών μέσα στον Νοέμβριο, οπότε και η δικηγόρος θα ζητήσει τον διορισμό δύο παιδιάτρων από την Εισαγγελέα για να ρίξουν άπλετο φως στο πόρισμα.

Οι καταθέσεις για την υπόθεση ξεκίνησε με την μητέρα και τη γιαγιά των βρεφών και θα συνεχιστεί και με άλλα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, θα κληθούν να καταθέσουν και γιατροί, καθώς επίσης και ο Πακιστανός σύντροφος της 23χρονης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση”: Σοκάρει για τη σύζυγό του ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το άγνωστο δράμα

evosmos

Κινηματογραφική καταδίωξη για κλέφτες χρυσαφικών στο Αιτωλικό

evosmos

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο με τις σφαίρες του Μπάμπη – Τα κουτιά που εντοπίστηκαν στο δωμάτιό του

evosmos

Leave a Comment