ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ

Αντικείμενο ευρείας ποινικής έρευνας αποτελούν πλέον οι συνθήκες τραυματισμού της 16χρονης κοπέλας στο Νέο Ηράκλειο, έπειτα από επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Την έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος και σκοπός της είναι να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη στο νεαρό κορίτσι και συγκεκριμένα, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν τελεστεί σε βάρος της τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με την σχετική παραγγελία του κ. Ελευθεριάνου, θα πρέπει να ληφθεί κατάθεση από την 16χρονη όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να ληφθούν καταθέσεις από οικεία της πρόσωπα, να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, όπως και να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί τέλος ότι την έρευνα θα διενεργήσει το τμήμα ανθρωποκτονιών, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως που έχει χρεωθεί τη σχετική δικογραφία.

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για τα επεισόδια στη Ν. Ιωνία το Σάββατο – Επιτέθηκαν σε μαγαζί

Υπενθυμίζεται ότι στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μέλη και ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (29/10) στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε κατάστημα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας λίγη ώρα πριν την αντιφασιστική συναυλία.

Από βίντεο οι αρχές ταυτοποίησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία μάλιστα αποχώρησαν από το κατάστημα, στο οποίο προκάλεσαν τις φθορές, με μηχανάκια τα οποία εγκατέλειψαν λίγη ώρα αργότερα σταθμεύοντας τα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να παραβρεθούν, όπως και οι ίδιοι αναφέρουν, στην αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.

Όταν επέστρεψαν για να παραλάβουν τα μηχανάκια τους διαπίστωσαν ότι γερανός της Τροχαίας τα είχε παραλάβει. Τότε πήγαν και δήλωσαν κλοπή και επειδή είχαν ταυτοποιηθεί, συνελήφθησαν.

Οι 4 συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Μάλιστα σε αναρτησή της στο Facebook η οργάνωση Ρουβίκωνας καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 11.30 το πρωί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν χωρίσανε ποτέ λόγω προσόντων! Εντοπίσαμε τον γόη Μέγα Αρχιμανδρίτη που έκλεψε το ρολόι – αντίκα των 24.000 ευρώ δίπλα στον ενθουσιασμένο Βαρθολομαίο. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια (ΦΩΤΟ)

evosmos

Δάκρυσε και ο Θεός παραμονή Χριστουγέννων: «Έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Κυριάκος

evosmos

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο μπαρ που οι σερβιτόροι είναι κωφοί και παραγγέλνεις μόνο στη νοηματική γλώσσα

evosmos

Leave a Comment