ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: Πατέρας κουβαλά στα χέρια το κινητικά ανάπηρο παιδί του για να ανεβούν σε γέφυρα

Το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν αδύνατο να ανεβεί τα πολλαπλά σκαλοπάτια της γέφυρας
Ένα βίντεο που δημιουργεί μόνο θλίψη και ερωτήματα για την προσβασιμότητα των ατόμων με κινητική αναπηρία σε δημόσιους χώρους, δημοσίευσε ένας πολίτης στο TikTok.
Δείτε το βίντεο
Στο βίντεο γίνεται αντιληπτός ο γολγοθάς ενός πατέρα να ανεβεί με το παιδί του, το οποίο έχει κινητική αναπηρία, στην πεζογέφυρα του Ευόσμου, άνωθεν της Περιφερειακής Οδού, διότι είναι προσβάσιμη μόνο από σκάλες.
Το αναπηρικό αμαξίδιο ήταν αδύνατο να ανεβεί τα πολλαπλά σκαλοπάτια της γέφυρας, ακόμα και με τη βοήθεια συνοδού, οπότε ο πατέρας χρειάστηκε να κουβαλήσει στην αγκαλιά του το παιδί του. Σαν να μην έφτανε αυτό, χρειάστηκε ακόμα ένα άτομο προκειμένου να ανεβάσει το αμαξίδιο μέχρι τον διάδρομο της γέφυρας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στην Ελλάδα το πιο ζεστό μέρος της Ευρώπης. Το παραθαλάσσιο χωριό με πληρότητα 100% τον χειμώνα

evosmos

Αννίτα Πάνια για τα αντικαταθλιπτικά: Πέρασα μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να «κουμπώσω» λίγη χημεία

evosmos

ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα από ψηλά.

evosmos

Leave a Comment