ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Αυτός είναι ο πιλότος της Ομάδας ΖΕΥΣ που θα «σκίσει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εκτέλεσης αεροπορικών επιδείξεων, που σκοπό έχει να διαδώσει την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας και την τόνωση του ηθικού τόσο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και της Ελληνικής κοινωνίας.

Για άλλη μια χρονιά το F-16 Block 52+ της ομάδας επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας θα δώσει το παρόν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος θα πιλοτάρει φέτος το αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», που θα «σκίσει» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006. Το 2012, τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕ σε αεροσκάφη F-16 Block 52+. Από το 2013 υπηρετεί στην 340 Μοίρα.

Έχει περισσότερες από 1600 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

jdjdjd

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βασίλισσα από την κορυφή ως τα νύχια: Η Άννα Μαρία «έκλεψε» τα φλας στη «Μεγάλη Βρετανία» μαζί με τον γιο της, Νικόλαο

evosmos

Περιπολικά “κινητοί τάφοι” χωρίς ζώνες ασφαλείας σε υπηρεσίες καθημερινά – Εικόνες σοκ

evosmos

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και το σεξ με πλαστική κούκλα

evosmos

Leave a Comment