ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η καταγγελία είναι προϊόν φαντασίας, λέει ο 38χρονος για την υπόθεση αρπαγής 15χρονης Δεν είμαι ο άνθρωπος που βιάστηκαν να παρουσιάσουν, λέει ο ίδιος – Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους!

Πρόκειται για ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λούτσα και η ιστορία είναι πολύ περίεργη

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 38χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έβαλε με τη βία στο αμάξι του μια 15χρονη μαθήτρια στην περιοχή της Ραφήνας και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της Αρπαγής Ανήλικης και της Προσβολής Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα δεν κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία από το υλικό της ανάκρισης και συγκεκριμένα ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται η 15χρονη να μπαίνει στο μαύρο τζιπ χωρίς ο 38χρονος να βγαίνει από αυτό, σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο 38χρονος με δήλωσή του κάνει λόγο για μια «φανταστική» καταγγελία και τονίζει πως δεν είναι ο άνθρωπος που πολλοί βιάστηκαν να παρουσιάσουν.

«Πέρασα διά πυρός και σιδήρου εξαιτίας μίας φανταστικής καταγγελίας και βρήκα τον εαυτό μου μπλεγμένο σε κάτι που δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα τα πράγματα ακριβώς ως είχαν. Ευτυχώς επιβεβαιώθηκα από το αποδεικτικό υλικό. Δεν είμαι αυτό που δυστυχώς πολλοί βιάστηκαν να παρουσιάσουν. Θέλω να προστατέψω την οικογένειά μου και όσους με αγαπούν και πίστεψαν σε μένα.» αναφέρει ο 38χρονος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαρμόσυνες Καμπάνες για την Αθηνά Ωνάση: Παντρεύεται άμεσα και γίνεται μανούλα η «Χρυσή Κληρονόμος»

evosmos

«Καμπάνα» 30.000 ευρώ στους «Ράδιο Αρβύλα» για προσβλητικό σχόλιο σε καρκινοπαθή

evosmos

«Φωτιά» η φετινή Τσικνοπέμπτη – «Τσούζουν» οι τιμές των κρεάτων

evosmos

Leave a Comment