ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονου – H σπάνια ασθένεια με το όνομα του νησιού Κυκλάδες

Τι είναι η σπάνια νόσος «Νάξος» – Ο άτυχος νέος πάθαινε ανακοπές, προσπαθούσαν να το επαναφέρουν να το σταθεροποιήσουν για να τον βάλουν στο ελικόπτερο.

Θλίψη στη Νάξο από τον θάνατο 22χρονου ο οποίος έφυγε ξαφνικά μετά από απανωτές ανακοπές, χωρίς να έχει ιστορικό καρδιοπάθειας.

Ο 22χρονος από τη Νάξο είχε έντονο βήχα και δέκατα, τα μοναδικά συμπτώματα που εμφάνισε τρεις ημέρες πριν τον προδώσει η καρδιά του με απανωτές ανακοπές. Η μητέρα του μίλησε στο Mega, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ποτέ, ποτέ, ποτέ» δεν είχε πρόβλημα υγείας.

Ο θείος του αδικοχαμένου νεαρού προχωρά σε μια απίστευτη αποκάλυψη, ότι δηλαδή οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 22χρονος Παναγιώτης να έπασχε από την νόσο «Νάξος», μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που σκοτώνει νέους πριν τα 30.

«Η οικογένεια έχει άλλα δύο κοριτσάκια και είχε και άλλο ένα παιδί, πάλι αγοράκι χάθηκε. Ήταν 5 χρονών εκείνο όταν χάθηκε. Πληροφοριακά λέγανε μήπως είναι με την νόσο της Νάξου στην καρδιά έχουνε κάποια θέματα εδώ στην Νάξο με καρδιοπάθειες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μπαράζ αυξήσεων στα βασικά είδη στα σούπερ μάρκετ – “Πονοκέφαλος” για τους πολίτες

evosmos

F-16 Viper: Έχουν παλαβώσει οι Τουρκαλάδες – Ανακοίνωσαν επίσημα πως θα συνεχίσουν να κάνουν παραβιάσεις στην Ελλάδα

evosmos

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω στους μικρότερους άνδρες επειδή είμαι μια νεράιδα»

evosmos

Leave a Comment