ΕΛΛΑΔΑ

Στο ”σφυρί” η θρυλική λιμουζίνα που είχε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη – Με δερμάτινα καθίσματα, ιδιαίτερο σαλόνι και συσκευή φαξ στο εσωτερικό του

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο μέσα από όμορφες στιγμές και μνήμες, που έχουν χαράξει τη ζωή της με την πιο πρόσφατη να είναι ο γάμος του γιου της.

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε μια είδηση,η οποία συνδέεται με το όνομα της γνωστής νομικού – επιχειρηματία, καθώς έγινε γνωστό, πως βγήκε στο σφυρί, η θρυλική λιμουζίνα της από την εταιρεία Hyundai Centennial.

ΑγγελοπούλουΠιο αναλυτικά, πρόκειται για διαδικτυακή δημοπρασία, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να ”χτυπήσει” την κορεάτικη λιμουζίνα, που είχε στα χέρια της στο παρελθόν η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

 

ΑγγελοπούλουΤι συμβαίνει με το αυτοκίνητο της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Να τονίσουμε εδώ, πως η τιμή αυτή τη στιγμή για το εν λόγω όχημα είναι στα 1.000 ευρώ και η δημοπρασία λήγει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο αποτελεί δώρο της Hyundai στα πλαίσια της χορηγίας της κορεάτικης εταιρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Χρησιμοποιήθηκε από την κυρία Αγγελοπούλου στο διάστημα αυτό και πλέον πωλείται από την ιστοσελίδα Collecting Cars χωρίς να υπάρχει κάποιο αρχικό ποσό εκκίνησης.

Προς το παρόν τα πρώτα “χτυπήματα” είναι στα 1.000 ευρώ, οπότε όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία “μυθική” limo από τις χρυσές εποχές της δεκαετίας του 2000, μπορούν να πράξουν τα δέοντα.

Η δημοπρασία του αυτοκινήτου αυτού λήγει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και είναι ευκαιρία σε κάποιον να αποκτήσει ένα μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι από του αγώνες του 2004.

Πηγή: youweekly.grnewsauto.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“Σκασίλα του μεγάλη και 10 παπαγάλοι!” Νέα τοποθέτηση Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τους παπαγάλους: «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

evosmos

Πανικός σε σχολείο της Μυτιλήνης – 9χρονος κινδύνευσε να πνιγεί με σουβλάκι

evosmos

Ευχάριστα νέα: Κερδίζει τη μάχη 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα – Σταμάτησε η αιμορραγία

evosmos

Leave a Comment