ΕΛΛΑΔΑ

«Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου» – Ξεσπά η κόρη του τζουντόκα που σκότωσε στο ξύλο την Όλγα

Έντονα και αρνητικά συναισθήματα ακόμα και στα ίδια τα παιδιά του ξύπνησε ο προπονητής τζούντο που ξυλοκόπησε άγρια την 41χρονη Όλγα από την Αργυρούπολη πριν από ενάμιση χρόνο με αποτέλεσμα να δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά να μην τα καταφέρει να βγει νικήτρια.

Ο 47χρονος νταής που έχει καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από προηγούμενες γυναίκες.

Μία από τις κόρες του δεν άντεξε και μετά τον άδικο χαμό της Όλγας, η ιστορία της οποίας είχε συγκινήσει το πανελλήνιο ξέσπασε εναντίον του και μάλιστα δημόσια, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα ανάρτησε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η οποία είναι από άλλη πηγή και είχε δημοσιευθεί πριν το θάνατο της Όλγας στην οποία υπάρχει η λεζάντα «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Η κόρη του 47χρονου έγραψε, ξεσπώντας την οργή της:
«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Δείτε την φωτογραφία:


Τραγικός επίλογος για την Όλγα
Έχοντας δώσει γενναία μάχη για να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, η 41χρονη Όλγα που έγινε σάκος του μποξ στα χέρια του 47χρονου συντρόφου της, προπονητή τζούντο, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η 41χρονη που τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και κατέληξε, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, 20 μήνες μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της, στην Αργυρούπολη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

25η Μαρτίου: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στην αγορά του μπακαλιάρου

evosmos

Κρήτη: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τους δυο οδηγούς του Μυλοποτάμου

evosmos

«Είδα άβαφη την Άντζελα Δημητρίου και…» – Σάλος με την εμφάνιση της τραγουδίστριας

evosmos

Leave a Comment