ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ: Δείτε τη στιγμή που πυροσβέστης σώζει τουρίστρια από ξενοδοχείο που φλέγεται [ΒΙΝΤΕΟ]

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο από τη Ρόδο που η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη μετά από πέντε ημέρες μάχης, το οποίο είναι από την εκκένωση στην περιοχή Κιοτάρι και δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθούν ζωές.

Το βίντεο τραβά πυροσβέστης από την καρότσα πυροσβεστικού οχήματος, ο οποίος την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται την παρουσία μίας τουρίστριας με τις βαλίτσες της στην είσοδο ενός ξενοδοχείου που έχει εκκενωθεί. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι φλόγες έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ξενοδοχειακή μονάδα.

«Έλα εδώ», της λέει στα αγγλικά, «άστα εδώ (σ.σ. τις βαλίτσες), η ζωή σου κινδυνεύει». Εν μέσω πανικού, στο τέλος ο πυροσβέστης την πείθει κι αρχίζουν να τρέχουν προς το όχημα πυρόσβεσης.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε ξενοδοχείο της οδού Αθηνάς

evosmos

Πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες σε Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Σκύδρα

evosmos

Κατά του Γιώργου Λιάγκα ο τράπερ Light: «Εμείς του περιθωρίου δεν έχουμε βιάσει κανέναν»

evosmos

Leave a Comment