ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Λιμενικοί βούτηξαν στη θάλασσα και έσωσαν 87χρονη – Καλούσε σε βοήθεια

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δύο στελέχη του ήταν σε περιπολία με όχημα όταν άκουσαν την ηλικιωμένη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια ενώ ήταν στη θάλασσα στο λιμάνι στο Διαφάνι της Καρπάθου

Σωτήρια αποδείχθηκε πως ήταν η παρέμβαση δύο λιμενικών το απόγευμα του Σαββάτου για μια 87χρονη στο Διαφάνι της Καρπάθου. Κι αυτό γιατί την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια και έτρεξαν να τη σώσουν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα δύο στελέχη του ήταν σε περιπολία με όχημα όταν άκουσαν την ηλικιωμένη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια ενώ ήταν στη θάλασσα στο λιμάνι στο Διαφάνι.

Άμεσα οι δύο λιμενικοί έπεσαν στη θάλασσα, περισυνέλεξαν την 87χρονη και την μετέφεραν σε ακτή, όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Καρυστιανού: “Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι, νοικιάζω αλλού – Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια”

evosmos

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ… Δείτε τα αποτελέσματα στο εκλογικό τμήμα (ΦΩΤΟ)

evosmos

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνει

evosmos

Leave a Comment