ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Νεκρός πατέρας από παρόμοια ασθένεια που πέθαναν και τα τρία του παιδιά

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας.

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 53χρονο άνδρα από τη Βραζιλία καθώς άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την ίδια ασθένεια από την οποία πέθαναν και τα τρία του παιδιά.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Régis Feitosa Mota, γεννήθηκε με το σύνδρομο Li-Fraumeni, μια σπάνια πάθηση η οποία αυξάνει τις πιθανότητες δημιουργίας όγκων στον οργανισμό.

Η συγκεκριμένη πάθηση αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στους άντρες κατά 70% και 905 στις γυναίκες.

Δυστυχώς, αυτό το σπάνιο σύνδρομο κληρονομήθηκε και από τα τρία παιδιά του Regis, τα οποία πέθανα, όπως τελικά συνέβη και με τον ίδιο. Μάλιστα, είχε διαγνωστεί από το 2016 έως το 2023 τρεις φορές με καρκίνο.

Ο πολεμιστής μας πήγε να συναντήσει τα παιδιά του», ανέφερε ο αδερφό τους Regis, Rogerio σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν περίμενα ποτέ πως θα έφτανε η στιγμή αυτή, πάντα πίστευα πως ο Regis θα τα καταφέρει», ανέφερε από την πλευρά της η σύζυγος του 53χρονου, Mariella.

To 2018 πέθανε η κόρη του Regis, Beatriz, σε ηλικία 10 ετών. Ακολούθησε ο γιος του Pedro σε ηλικία 22 ετών και τέλος η 25χρονη Anna Carolina.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποχωρεί από την Πρεσβεία ο Τσούνης! Ψάχνουν δικαιολογία για να τον «μαζέψουν» πίσω στην Αμερική

evosmos

Δήλωση-σοκ από Eμανουέλ Μακρόν: «Αναπόφευκτος ο λιμός τους επόμενους 12 με 18 μήνες»!

evosmos

Παραλήρημα Ρ.Τ.Ερντογάν για σύνοδο της Κορσικής: «Δεν μπορείτε να μας “φάτε” είμαστε πολύ μεγάλοι» (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment