ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασίλης Καρράς πολιτεύεται – Με ποιον συνδυασμό κατεβαίνει υποψήφιος

O Βασίλης Καρράς θα κατεβεί υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ-Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος», του Γιώργου Τσαμασλή όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Θερμαϊκού.

«Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Τσαμασλή:
«Στην σημερινή μας συνάντηση με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας Και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα!!!! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα», έγραψε.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα Σμύρνη: Καφετέρια έδιωξε πελάτες, επειδή ήταν… ηλικιωμένοι – Τι απαντά ο ιδιοκτήτης

evosmos

’Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου’’ δείτε τα teaser της νέας κωμικής σειράς που θα μας κρατήσει συντροφιά το Φθινόπωρο!

evosmos

ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ ο γιος του Γιώργου Μάγκα για τις ψευδείς πληροφορίες περί θανάτου του πατέρα του: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα έχει συνέπειες»

evosmos

Leave a Comment