ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ η Δάφνη, η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου – «Χρειάζεται προσοχή»

Βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Δάφνη, μια από τους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα μοιραία βαγόνια του Intercity που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Έχοντας δώσει τιτάνια μάχη για έναν μήνα στο νοσοκομείο, η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Δάφνη, σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τη φονική σύγκρουση, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της μέρα με τη μέρα, ωστόσο όπως ανέφερε ο αδερφός του 34χρονου, πλέον χρειάζεται μεγάλη προσοχή για το πώς θα καταφέρει να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου της.

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλύτερα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό» ανέφερε ο αδερφός του Βάιου στο Live News.

«Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται» πρόσθεσε για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι ο Βάιος και η Δάφνη επέστρεφαν από τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και είχαν πάρει το τρένο από τη Λάρισα. Το νεαρό ζευγάρι καθόταν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια, τα οποία μετράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σύγκρουση. Ο Βάιος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η Δάφνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πύργο – 32χρονος «καρφώθηκε» με τη μηχανή του σε μάντρα

evosmos

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

evosmos

Κορωνοϊός: Στα 1.193 τα νέα κρούσματα – 98 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

evosmos

Leave a Comment