ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι πίσω από τον «θάνατό» της Νανάς Μούσχουρη (ΦΩΤΟ)

Κατά καιρούς ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντε Μπενεντέτι «σκοτώνει» διάφορους διάσημους από όλο τον κόσμο δημιουργώντας ψεύτικα προφίλ στο Twitter μέσα από τα οποία ανακοινώνει τους υποτιθέμενους θανάτους γνωστών προσώπων.

Α1
Σήμερα ο Μπενεντέτι ξαναχτύπησε πεθαίνοντας αυτή τη φορά τη Νανά Μούσχουρη. Αφού προκάλεσε πανικό με την είδηση πριν από περίπου δύο ώρες, την οποία ανακοίνωσε μέσα από τον fake λογαριασμό του υπηρεσιακού Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Κουμεντάκη, ο φαρσέρ έκανε νέα ανάρτηση όπου γνωστοποιεί ότι πρόκειται για πλάκα.

Ο συγκεκριμένος φαρσέρ ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει άνω κάτω τον πλανήτη με τις ψευδείς ειδήσεις του.

Στο παρελθόν έχει πεθάνει τον Κώστα Γαβρά, τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον Χρήστο Σαρτζετάκη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων καταγράφονται σε 40 χώρες

evosmos

Σοκαριστική καταγγελία από συμμαθητή του 14χρονου: “Ο διευθυντής του σχολείου μαζεύει τα μαχαίρια στο συρτάρι του”

evosmos

Γκλέτσος: «Στο δικαστήριο για τον Πάνο Βλάχο θα έρθω μάρτυρας» – «Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε, θα φέρω όλα τα στοιχεία παρακίνησης βίας από εσάς»

evosmos

Leave a Comment