ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΤΑΤΑΡ: ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ»

Δήλωσε ότι το ψευδοκράτος είναι «το νοτιότερο τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο»

Συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις ο Ερσίν Τατάρ που μίλησε σε συνέδριο στα κατεχόμενα με τίτλο «το όραμα της Τουρκίας και της τδβκ για την Ανατολική Μεσόγειο», το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το παράρτημα του Πανεπιστημίου Κοινωνικών Επιστημών Άγκυρας.

Επανέλαβε την πάγια θέση της Τουρκίας, ότι για να υπάρξει συμφωνία στην Κύπρο θα πρέπει να υπάρξουν δυο ίσα κυρίαρχα κράτη! Και δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην Ελλάδα, κατηγορώντας μας πως θέλουμε να περικυκλώσουμε την Ανατολία, κάνοντας την Κύπρο… ελληνικό νησί!

Μάλιστα πρόσθεσε ότι η αξία του ψευδοκράτους είναι μεγάλη σε γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό επίπεδο, χαρακτηρίζοντάς το σαν «το νοτιότερο τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την μεγάλη αξία της « Γαλάζιας Πατρίδας ».

Και φυσικά κατέληξε λέγοντας πως οι Τούρκοι της Κύπρου δεν εγκατέλειψαν ποτέ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέγκυ Ζήνα: «Παρακμή να φοράς ελάχιστα ρούχα χωρίς φωνή»

evosmos

Σήμερα 29 Δεκεμβρίου τιμάται η μνήμη των 14.000 σφαγιασθέντων νηπίων

evosmos

Πότε…λήγει οριστικά το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης; Πώς να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως

evosmos

Leave a Comment