LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων, έχω σκεφτεί και την υιοθεσία»

Την καρδιά της «άνοιξε» η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία, τις αναμνήσεις από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», τον μυστικό γάμο και αποκάλυψε ότι έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Όπως είπε, τη φετινή σεζόν ήθελε να μην κάνει ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση για να ξεκουραστεί, καθώς πέρυσι με το που παντρεύτηκε έκανε δύο παραστάσεις και μία σειρά. Σε αυτή τη φάση της ζωής της δουλεύει στο Jukebooks διαβάζοντας πολύ ωραία βιβλία.

Ποια σκηνή θυμάται έντονα από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα»; «Η σκηνή που θυμάμαι πολύ έντονα από τη σειρά ήταν αυτή στο στούντιο ηχογράφησης. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι μπράβοι σκότωσαν τον ηχολήπτη γιατί είπε πως ήμουν ατάλαντη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση με την αδερφή της και τις αντιθέσεις τους, αλλά και την απόφασή της να λάβει μέρος στα καλλιστεία.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή στο σχολείο. Η αδελφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική. Σταρ! Δεν είχαμε ανταγωνισμό με την αδελφή μου. Ήταν επανάσταση το ότι πήρα μέρος στα καλλιστεία. Οι γονείς μου ήταν κάθετα αρνητικοί στο ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την υποκριτική και έτσι πήγα στα καλλιστεία. Τελικά δεν τους πείραξε καθόλου. Πλήρωνα τη δραματική σχολή με το χαρτζιλίκι που έβγαζα από τις φωτογραφήσεις», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μόλις τελείωσε τη δραματική σχολή, ο τότε φίλος της έκανε στην ΕΡΤ τη «Λυγερή» κι όταν έφυγε η πρωταγωνίστρια, εκείνη πήρε τον ρόλο της Βασιλικής.

Πολλοί είναι εκείνοι που της έχουν πει ότι μοιάζει με την Κάμερον Ντίαζ, ενώ δήλωσε πως όταν μεγαλώσει δεν θα ήθελε να κάνει ακραία πράγματα. «Μου είχαν πει σε μικρότερη ηλικία να πειράξω τη μύτη μου, δεν το έκανα. Φοβάμαι τις αλλαγές στο πρόσωπο», παραδέχτηκε.

Επίσης, μίλησε για τον γάμο της, που έγινε σε κλειστό κύκλο. «Ήταν να παντρευτώ το 2020, αλλά λόγω κορονοιου έγινε το 2021. Ήθελα να το μοιραστώ αλλά μετά τον γάμο. Το ήθελα πολύ κλειστό με λίγους ανθρώπους. Μ’ άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν σκεφτόμουν το γάμο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ… Η τελετή ήταν όπως την ήθελα, σ’ ένα ξωκλήσι με τον Γιάννη δίπλα μου και θέα τη θάλασσα. Ξέχασα να πάρω τις λαμπάδες από την Αθήνα και έγινε πανικός», είπε.

«Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος με το παιδί, θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Ναι, το έχουμε σκεφτεί», εξομολογήθηκε.

Η Παναγιώτα Βλαντή θα κάνει το καλοκαίρι μία μικρή περιοδεία με τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου με τον μαέστρο Θοδωρή Λεμπέση, ενώ τηλεοπτικά – εάν θα κάνει κάτι – θα είναι από το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελληνόφωνα σκουπίδια στη Θεσσαλονίκη έκαψαν εικόνα της Παναγίας με κεριά

evosmos

Παναγιωτόπουλος: Ορατός ο κίνδυνος κλιμάκωσης της έντασης από την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο

evosmos

«Guardian» για Γλυπτά του Παρθενώνα: Κάνει λόγο για προϊόν κλοπής και αποθεώνει το Μουσείο της Ακρόπολης

evosmos

Leave a Comment