ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός σε λεωφορείο στη Λούτσα: Άνδρας τα έσπασε και φώναζε «Θα σας σκοτώσω»

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου 304 που πραγματοποιούσε δρομολόγιο με κατεύθυνση την Λούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας.

Αρχικά, ήταν ήρεμος αλλά στη συνέχεια βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να σπάει τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος και τα τζάμια φωνάζοντας «θα σας σκοτώσω όλους»!

Όπως είναι φυσικό, στο λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν περίπου 20 άτομα επικράτησε πανικός.

Ο οδηγός προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά ο άντρας είχε χάσει για τα καλά την ψυχραιμία του. Έτσι, ζήτησε από όλους τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και σταμάτησε το όχημα.

Ο άντρας υποστήριξε πως δεν τον είχαν αφήσει να μπει σε προηγούμενο δρομολόγιο γι’αυτό και «τα πήρε».

Σύμφωνα με τον οδηγό που μίλησε στην πηγή, παρόμοια περιστατικά έχουν γίνει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα στην Αττική!

Όπως μπορείς κανείς να δει και στις παρακάτω φωτογραφίες, το λεωφορείο υπέστη αρκετά σοβαρές ζημιές από την απίστευτη μανία του άντρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η κυβέρνηση απειλεί με τοπικά lockdown – Δεν «ικανοποιείται» με μάσκες & περιορισμούς

evosmos

Απίθανο εξιτήριο από Νοσοκομείο της Λάρισας: Η νοσηλεία πέτυχε, ο ασθενής… απεβίωσε!

evosmos

Κορινθία: Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 45χρονος Μάνος Καλαϊτζιδάκης

evosmos

Leave a Comment