ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σοκ στην Ημαθία: ΙΧ παρέσυρε μητέρα και τα δύο παιδιά της -Νεκρή 15χρονη, εξαφανίστηκε ο οδηγός

Μία 15χρονη κοπέλα σκοτώθηκε ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η μητέρα και το ανήλικο αδελφάκι της , όταν τις παρέσυρε ΙΧ στην Ημαθία.

Νεκρή είναι μια 15χρονη ενώ τραυματίστηκαν η 12χρονη αδελφή της και η 37χρονη μητέρα τους. Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα και αναζητείται από τις αρχές. Οι τραυματισμένες μητέρα και κόρη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το τραγικό περιστατικό, όπως αναφέρει το emvolos, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 21-10-2022 στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας.

Ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο κινούμενο προφανώς με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς: Τη νεαρή μητέρα και τα δύο της παιδιά. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως από το σφοδρό χτύπημα, έχασε ακαριαία τη ζωή της 15χρονη κοπέλα, ενώ βαριά τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βέροιας η μητέρα και το δεύτερο ανήλικο παιδί.

Δείτε βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Φτερά» έκαναν από δύο γυναίκες 46.000 ευρώ – Τι τους συνέβη

evosmos

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Που βρίσκεται το αγαπημένο του σκάφος, η Αφρόεσσα;

evosmos

Νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματός της 24χρονη στη Θεσσαλονίκη

evosmos

Leave a Comment